Η ΒΑΡΗΚΟΪΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ.

 

ΕΠΕΝΔΥΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ,  ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΚΟΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΦΩΝ

ακουστικά-βαρηκοΐαςΟ σύγχρονος τρόπος ζωής, οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, η ευθύνη της βιοπάλης, για να είμαστε σωστοί πολίτες και γονείς, συχνά και ειδικά εδώ στον Ελλαδικό χώρο δεν μας αφήνουν περιθώρια για ξεκούραση, χαλάρωση και περαιτέρω  προσοχή της υγείας μας!

Έτσι ακριβώς η δεδομένη σε όλους μας ακοή περνά σε δευτερεύοντα ρόλο καθώς δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να την χάσουμε κατά ένα μεγάλο ποσοστό.

Ωστόσο ο σημερινός γεμάτο θορύβους τρόπος ζωής επιβαρύνει την ακοή μας  ήδη από την ηλικία των 25.

Ετσι σιγά-σιγά δυναμώνουμε λίγο παραπάνω την τηλεόραση & μιλάμε πιο δυνατά μέχρι να φτάνουμε στην ηλικία των 45+ και ήδη πάχουμε από ελαφριά μορφής βαρηκοίας.

Ωστόσο δεν θα πάμε στον ΩΡΛ μας ή σε ένα Κέντρο Βαρηκοίας γιατί το πρόβλημα ακόμα είναι μικρό και ελεγχόμενο απο τους εαυτούς μας!

Φτάνουμε στην ηλικία  των  55-60 με την βαρηκοία μας να είναι πλέον μέτρια έως σοβαρή, η καθημερινότητα μας δύσκολη, ο διάλογος με τα αγαπημένα μας πρόσωπα επίπονος και βαρύς όσο για εμάς όσο και για τους δικούς μας ανθρώπους, η τηλεόραση μετατρέπεται σε ένα χρωματιστό κουτί με εικόνες χωρίς ήχο και η επικοινωνία μέσω τηλεφώνου ένας Γολγοθάς.

 

«Από τον Ιπποκράτη μέχρι την σημερινή Βιοιατρική & σύγχρονη Νανοιατρική η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία

 

Siemens-iMini-handΤο κέντρος μας ΤΟΠΦΩΝ στην οδό Χαλκέων 11 στο κέντρο της Θεσ/κινης σας ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ εξέταση και συμβουλές!

Διαθέτουμε σύγχρονα Ελβετικά Ψηφιακά Ακουστικά Βαρηκοίας, πλήρως καταρτισμένο προσωπικό & είναι συμβεβλημένο με όλα τα ταμεία ΕΟΠΥΥ.

 

ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟ. 

Για περισσότερες πληροφορίες ή δωρεάν συμβουλευτική στο γραφείο μας,  καλέστε μας στα τηλέφωνα: 

(2310)-280054 ή 6984-488-988.

Θεσσαλονίκη.

header