Βασικοί κανόνες που  παρατείνουν  την διάρκεια ζωής του ακουστικού σας:

  1. Διατήρησε το καθαρό

 

how2care2

Είναι σημαντικό να κρατήσετε το βοηθήματα ακοής σας καθαρό. Σκουπίστε τακτικά με ένα στεγνό πανί ή μαντιλάκι. Είναι επίσης σημαντικό να αφαιρέσετε το κερί του αυτιού, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει προσωρινή δυσλειτουργία ή στη χειρότερη περίπτωση μόνιμη βλάβη.

 

 

 

 

  1. Διατηρήστε το στεγνό

how2care4Αποφύγετε την υγρασία (π.χ. φορώντας τους στο ντους ή τη δυνατή βροχή). Εάν τα ακουστικά σας εκτεθούν σε υγρασία ή σε πολύ υγρές συνθήκες, αφαιρέστε τις μπαταρίες και τοποθετήστε τα ακουστικά σε συσκευή αφύγρανσης. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά ή τον φούρνο μικροκυμάτων για να τα στεγνώσετε.

 

 

 

 

  1. Αποφύγετε τα χημικά

how2care3Τα λοσιόν προσώπου και σώματος, λακ μαλλιών, έλαια και αρώματα περιέχουν χημικές ουσίες που μπορεί να επιφέρουν σοβαρή βλάβη στο ακουστικό βοήθημα. Πάντα να αφαιρείτε τα ακουστικά βαρηκοΐας σας πριν από την εφαρμογή αυτών των προϊόντων και δώστε αρκετό χρόνο να απορροφηθεί καλά το προϊόν πριν τοποθετήσετε την συσκευή στο αυτί σας.

 

 

 

  1. Αποφύγετε ακραίες θερμοκρασίες

how2care1Τα βοηθήματα ακοής σας δεν πρέπει ποτέ να εκτίθενται σε υπερβολική θερμότητα. Μην τα αφήνετε στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σας.

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες ή δωρεάν συμβουλευτική στο γραφείο μας,  καλέστε μας στα τηλέφωνα: 

(2310)-280054 ή 6984-488-988.

Θεσσαλονίκη.