5 Λόγοι για να επιλέξετε Τοπφών

  1. ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η εταιρεία μας διαθέτει άρτια εξοπλισμένο ακουολογικό κέντρο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Έχουμε την τεχνογνωσία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό για να σας προσφέρουμε την πιο αποτελεσματική λύση ανεξάρτητα από τον βαθμό απώλειας της ακοής

  1. ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Το κέντρο μας δίνει μεγάλη βαρύτητα στην συνεχόμενη εκπαίδευση του προσωπικού του για τις τελευταίες εξέλιξης στον τομέα των βοηθημάτων ακοής ώστε να είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες λύσεις.

  1. ΕΓΓΥΗΣΗ-ΕΞΗΠΗΡΕΤΗΣΗ

Παρέχουμε υπεύθυνα ρεαλιστική εγγύηση καλής λειτουργίας της συσκευής και παράλληλα παρακολουθούμε την εξέλιξη της κατάστασης της ακοής του πελάτη μας εντελώς δωρεάν.

  1. ΕΟΠΥΥ-ΟΑΕΕ-ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ/ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Αναλαμβάνουμε να σας βοηθήσουμε στην κατάθεση των δικαιολογητικών στο ασφαλιστικό σας ταμείο.

  1. ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές των ακουστικών είναι εξαιρετικά προσιτές καθώς υπάρχουν μεγάλες προσφορές σε όλες μας τις ιατρικές συσκευές. Ποτέ στο παρελθόν ένα ακουστικό βαρηκοΐας δεν είχε τόσο άριστη σχέση τιμής και ποιότητας. Ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες.

customer-service-6oktad-clipart

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας “Τοπφων” μπορεί να σας βοηθήσει να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχετε με το ακουστικό σας. Παρακάτω αναφέρονται ενδεικτικά μερικές από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας.

Διαβάστε Περισσότερα…..